PVC VLOERENPvc vloeren zijn enorm populair in de vloeren branche, dat is ook zeker niet zonder reden. Pvc vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken. Pvc vloeren zijn zeer kras- en slijtbestendig en zijn kleurvast. Vloerverwarming en pvc vloeren gaan ook erg goed samen, zeker bij verlijmd dry-back pvc. Omdat hier de vloer direct in contact is met de dekvloer waar de warmte vandaan komt, is er geen verlies in warmte door luchtlagen in bijvoorbeeld een ondervloer.

We hebben een ruim assortiment pvc vloeren van verschillende merken. Je hebt pvc vloeren in planken motieven van verschillende maten. Deze kun je in verschillende verbanden en patronen leggen, in rechte banen of in visgraat motief. Je hebt pvc vloeren ook in tegel motieven of beton look. Er is altijd wel een mooie pvc vloer die precies past bij de ruimte waar het in moet komen te liggen.

Een dry-back pvc vloer is erg mooi af te werken met een mooie hoge plint tegen de muren, en de deurposten kunnen worden afgekit, hierdoor heb je geen plakplinten meer nodig.

Wilt u graag weten wat er mogelijk is bij u thuis nodigen we u graag uit bij ons in de winkel. Zo kunnen we samen kijken wat voor bij u thuis de beste oplossing is en helpen we u bij het maken van de mooiste vloer.