Grobovloeren is met vakantie – vanaf woensdag 13 juli t/m dinsdag 26 juli is de winkel gesloten

PVC VLOEREN

PVC vloeren, wat zijn het eigenlijk?

PVC is een nieuwe ontwikkeling in de vloeren branche. Iedereen kent het materiaal wel, maar dat je er ook vloeren van hebt weet men vaak niet.

PVC vloer is een houtvrij alternatief voor laminaat of parket vloeren. Het is een kunststof vloer gemaakt van verschillende lagen PVC om een uitzonderlijke duurzaamheid te creëren.

De PVC vloer wordt door steeds meer mensen ontdekt. Het is ook niet zo gek dat steeds meer mensen hier zo enthousiast over zijn. Door de harde top laag is deze vloer heel bestendig tegen deuken, krassen en schaven, de vloer is heel makkelijk te onderhouden. De vloer krimpt niet of zet niet uit. Hierdoor kun je de vloer strak tegen de muur aan leggen en je hebt dus ook geen plinten nodig. De vloer is heel stabiel en stil en ook nog eens uiterst geschikt voor vloerverwarming.

PVC vloeren zijn zowel in click als in lijm pvc.
Click pvc kan eenvoudig in elkaar geklikt worden, hier is dus ook een ondervloer voor nodig. Lijm pvc moet worden gelijmd op een egale vlakke ondergrond. De grond moet meestal ook geëgaliseerd worden.

Op zoek naar PVC vloeren Deventer? Kom gerust even langs in de winkel voor afspraken of advies.